Thursday, July 10, 2008

Wegah...

Wilujeng patepang deui lur...
puguhan ieuteh...simkuring rada karepotan, duka repot ku naon...tiap ka internet, unggal-unggal males we nua aya...ujung-ujungna mukaan gambar nu teupuguh...nembe ayeuna deui yeu rada hayang dialusan deui...nya maksud teh, rada diropea deui...dieusian deui...ngan duka bade ku berita naonnamah kumaha engke we...cag...mangga diantos nya...