Monday, January 24, 2011

abda'u bismillaahirrahmaanirrahiim

Mimiti Maret munggaran 2011, Sanggar Sastra Sunda Ciputat rék ngamimitian deui pagawéan anu katunda. Tempatna ngiring ka Asrama Galuh Jaya nyaéta di:

Komplek Haperindo, Jl. Bulak Raya Rt 02/06
Kel. Cempaka Putih, Kec. Ciputat Timur
Kota Tangerang Selatan
Banten
15412

Ku kituna, ka sakumna warga Wiwitan, hayu urang ngadu bako deui, sabihara-bihari deui tiap pukul opat soré, poé Salasa.

hatur nuhun,
pun,


Pupuhu

Thursday, November 11, 2010

dikawitan deui

Minangka ngamimitian deui. Ieu blog rek direopea deui...mangga

Saturday, April 25, 2009

bismillah...

saung kuring, tempat cicing kuring...rek dimimitian dicicingan deui...dipulasara sakuduna...mugia pareng ginanjar kawilujengan....amin...cag ah...urang munggarana deui...