Monday, January 24, 2011

abda'u bismillaahirrahmaanirrahiim

Mimiti Maret munggaran 2011, Sanggar Sastra Sunda Ciputat rék ngamimitian deui pagawéan anu katunda. Tempatna ngiring ka Asrama Galuh Jaya nyaéta di:

Komplek Haperindo, Jl. Bulak Raya Rt 02/06
Kel. Cempaka Putih, Kec. Ciputat Timur
Kota Tangerang Selatan
Banten
15412

Ku kituna, ka sakumna warga Wiwitan, hayu urang ngadu bako deui, sabihara-bihari deui tiap pukul opat soré, poé Salasa.

hatur nuhun,
pun,


Pupuhu