Monday, February 12, 2007

Bismillah

bismilah urang wiwitan.
neja pang dua ka sadayana, mugia ieu blog sinareng sanggarna tiasa langgeng, berkembang ka arah anu leuwih sae.

salam,
pangurus

2 comments:

Misteri Ronggeng Bentang said...

Amiiiiin....
sok lah urang silih rojong.
Nepi ka renghap pamungkas, urang ulah poho kana wiwitan.
Ieu blog dikaitkeun di:

www.galuh-purba.com

Dur Panjak!
Dhipa Galuh Purba

bodet bey said...

Terima kasih informasinya lumayan bisa menambah wawasan :*

Obat Panu Yang Paling Manjur Sedunia