Sunday, November 11, 2007

Info

kaparanggih geuning ayeunamah! aya deui situs anu kasundawian...coba diilikan... http://sunda.web.id situs ieu eusina lumyan hade...nyaris komplit tentang sunda. mantaplah...komo tampilannamah, apik resik, enak we pokonamah...sok lah wilujeng ngilikan...

1 comment:

bodet bey said...

Terima kasih informasinya lumayan bisa menambah wawasan :*

Obat Panu Yang Paling Manjur Sedunia